Annons

Aktiviteter för svala dagar

Fritid

Dags att kasta in handduken och byta badstranden mot någon mer regntålig aktivitet. Vädret ser ut att slå om till lite svalare under slutet av juli och vi får en del regn som sveper in på flera håll i landet. Klart tipsar om några mysiga aktiviteter för hela familjen att göra när badvädret sviker. 

Värmen som hägrat större delen av sommaren ser ut att släppa lite, vi får ett lite mer svalare klimat och hänget på stranden kanske blir något färre. Men misströrsta inte, förutom att spela spel, besöka ett museum eller sträck se serier finns många aktiviteter att göra ute när vädret sviker -  inga dåliga väder bara dåliga kläder, lika klyschigt som sant. 

Ut på tur alrig sur  - regnar det? på med regnstället och bege er ut på en tur, upptäck närområdet. Kanske har ni något närliggande kulle eller naturreservat som blir ett äventyr att bestiga och upptäcka. 

Tälta på tomten - Svajigt väder men inget regn, vad passar inte bättre än att bygga ett mysigt uterum på tomten. Lämna mobilen hemma, umgås och spela spel. Barnen älskar det och ni har nära hem om vädret skulle överraska.

Rutschkana i gräset - har det regnat rejält i gräset - hämta en svart sopsäck och anordna din egen regnkana. Eller varför inte ta ut den riktiga stjärtlappen om det regnat ordentligt.

Publicerad 22 jul 2021