Annons

Annons – Ordna Bolån

"Det ska vara enkelt att ansöka om bolån"

Du har precis hittat din drömbostad, men innan du kan börja fantisera om inredning måste du ansöka om ett lånelöfte. Bolån brukar vara den stressigaste och tråkigaste biten av en bostadsaffär, men med hjälp av Ordna Bolån kan du luta dig tillbaka i soffan och sköta allt digitalt.

Lånelöfte, nytt bolån, flytta bolån eller omförhandla bolån? Bara tanken på att ta tag i den ekonomiska biten som rör ens boende brukar kännas både jobbigt och svårt. Hemad Razavi, vd på Ordna Bolån, berättar att de är väl medvetna om problemet och därför har de skapat en kostnadsfri tjänst som har bostadsköparen i fokus.

– Ordna Bolån är mötesplatsen för låntagare och långivare. Att hitta det bästa lånet för sin bostad är väldigt viktigt för ens privatekonomi. Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov kan vi ta fram de bästa alternativen, säger han.

Behöver du ett lånelöfte för att veta vad du har råd med när du går på visning? Läs mer här!

Om du funderar på att ansöka om bolån, men inte vet vart du ska börja erbjuder Ordna Bolån expertrådgivning både digitalt och på telefon. Du kan få hjälp med allt som rör till exempel handpenning, kontantinsats, bindningstider, lagfart, pantbrev och rådande amorteringskrav.

Du skapar enkelt en bolåneansökan på Ordna Bolåns hemsida. Det görs bara en kreditupplysning, men du får svar från flera långivare. I slutändan kortas handläggningstider ner – och därmed också tiden från ansökan till ett beviljat lån.

– Det är rätt vanligt att ge sig in i en budgivning utan att ha hunnit skaffa lånelöfte. Därför väljer många ett bolån från banken de alltid varit kund hos trots att det kanske inte är det bästa alternativet, säger Hemad Razavi.

På väg att vinna budgivningen, men saknar bolånet? Läs mer här!

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 28 mar 2022