Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

ANNONS – STORYTEL 

Så får du en behaglig lässtund i alla väder

Semestern står för dörren och förhoppningsvis bjuder sommaren på  en hel del solsken. Oavsett väder så är det här en årstid vi gärna kopplar av med en bra bok. Men vilka böcker väljer du att ta med på semestern? Och hur behagligt är det egentligen att läsa i starkt solljus? Med en läsplatta blir det smidigare att resa med böcker – den innehåller nämligen ett helt bibliotek av digitala böcker och är dessutom behaglig för ögonen.

Planerar du att lösa många böcker i sommar? Vad härligt! Att läsa är ett utmärkt sätt att koppla av och vidga sitt perspektiv. En del föredrar att läsa i sommarstugan medan andra vill ta med sig böckerna på resan.

Storytel Reader är en läsplatta som är enkel att ta med sig överallt. Den väger bara 200 gram och innehåller över 700 000 titlar i olika genres med allt från spännande thrillers och fakta till härlig feelgood. Dessutom kan du ladda ner upp till 3000 böcker och sedan lyssna eller läsa utan att behöva vara uppkopplad. Det enda du behöver är ett abonnemang hos Storytel och en Storytel Reader.

Behaglig att läsa på i starkt solsken

Läsplattan är behaglig att läsa på oavsett om du befinner dig i starkt solsken på stranden eller i becksvart mörker i tältet eftersom du kan justera ljusstyrkan själv.

– Läsplattan ger dig en riktigt bra läsupplevelse tack vare en skärm med E-bläck. Teknologin ger en papperslik känsla som är skonsammare för ögonen, jämfört med när du läser på surfplattan eller mobilen. De fysiska knapparna i läsplattan gör det smidigt att bläddra till nästa sida, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel.

PC för Alla utsåg Storytel Reader till bästa läsplattan för svenska användare i juni 2021.

Ta med dig alla dina favoritböcker på semestern – beställ din Storytel Reader här 

Behöver du läsinspiration? Här är tre böcker som ligger på topplistan just nu.

Sommarmord

Författare: Samuel Karlsson 

Nervkittlande spänning. Ett filmteam åker ut till en ö i Tjust skärgård utanför Västervik, där det finns en övergiven kyrka. Planen är att spela in en spökfilm och en scen med en seans under midsommarhelgen. Några dagar senare hittas flera i teamet döda, uppradade inne i kyrkan.

Läs mer om boken och provlyssna här

Ingen riktig sommar utan camping

Författare: Anna Johansson

En oförglömlig sommar. Sommaren blir inte riktigt som Jossan tänkt sig. När pojkvännen plötsligt blir en före detta så blir det inte heller någon romantisk semester, i stället köper hon en husvagn på Blocket och åker till mormor på västkusten. Där ser hon fram emot ett par veckor på västkustens flådigaste campingresort. Det blir en semester Jossan sent ska glömma!

Läs mer om boken och provlyssna här

De flesta människor är döda
Författare: Annika Klemming

Oväntad vänskap. Paulas 50-årsdag närmar sig snabbare än hon önskat – bara ett år kvar nu! Hon vill ha en stor fest, med många gäster och fina hyllningstal. Det finns bara ett problem: hon har nästan inga vänner att bjuda, så Paula har bråttom att lära känna fler. Och det enda sätt hon känner till att göra sig själv intressant på är med hjälp av ytterligare en dyr handväska, skönhetsbehandlingar och cocktailpartyn.

Läs mer om boken och provlyssna här

“Advertisement”

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 30 jun 2022