Annons

Annons - Clas Ohlson

Så förvarar du dina sommarkläder smart

Clas Ohlson har ett stort utbud av produkter som gör det enklare att få ordning och reda hemma. Här är några prylar som kan göra stor nytta.

Vakuumpåse
Kläderna tar mindre plats och skyddas samtidigt från fukt. Vakuumpåsen är enkel att älska – och att använda. Det är bara att stoppa i kläderna och pressa ur luften. På vissa påsar sugs luften ut med hjälp av en dammsugare, andra ska i stället rullas upp.

Köp vakuumpåsar här!

Hängande förvaring
Det effektiva sättet att trolla fram fler hyllor i garderoben, med minsta möjliga ansträngning. På Clas Ohlson finns flera sorter, i varierande storlekar och med olika många fack.

Här hittar du klädförvaring

Skolåda med ventilation
Höstväder kräver skor som står pall. Lika bra att låta sommardojjorna gå i ide, med andra ord. En skolåda med ventilation passar perfekt för detta ändamål. Denna sort håller skorna fräscha i väntan på våren.

Här finns smart skoförvaring

Klädställning med skohylla
Fina saker blir man glad av att kolla på. Kanske känns några plagg rentav för snygga för att skuffa undan? I så fall kan en klädställning vara en lösning. En snygg och praktisk klädhängare som är enkel att flytta.

Praktisk och snygg klädställning

Stapelbar förvaring
Förvaringslådor med lock är inte att underskatta. Dels skyddar de mot damm, men framför allt kan de staplas på höjden – ett riktigt smidigt trick för att skapa mer förvaringsutrymme. Genomskinliga plastlådor är stabila och ger dig bättre koll på var dina undanplockade plagg har hamnat. Tygklädda lådor är snygga att ha framme och blir en del av inredningen.

Här hittar du praktiska förvaringslådor

Förvaringspåsar och väskor
Mjuka förvaringsväskor och påsar är fiffiga när det ska packas för sommarens bad- och bilutflykter. Under de kalla månaderna passar de i stället bra att förvara sommarkläder i.

Smidiga förvaringsväskor och påsar

Märkmaskiner
Märk upp vad du har lagt i dina olika förvaringsutrymmen – ditt framtida jag kommer att tacka dig. Clas Ohlson har ett stort utbud av märkmaskiner, märkband och liknande prylar perfekta för detta ändamål.

Märk upp dina förvaringsutrymmen – här finns hjälpen

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 22 sep 2021