Annons – iRobot

Slipp granbarr på golvet – med smarta dammsugaren

Tycker du också dammsugning är det tråkigaste som finns? Med den hyllade robotdammsugaren iRobot Roomba J7 slipper du. Det bästa av allt? Den blir smartare varje gång den används.

Länge hade robotdammsugarna svårigheter att navigera runt hinder på golvet som mattkanter och möbler och risken för att den skulle komma åt sladdar var stor. Med nya iRobot Roomba J7 är detta ett minne blott.

Identifierar hinder

Roboten är utrustad med en kamera som hjälper den att upptäcka “faror” – elsladdar eller efterlämingar av djur, exempelvis – och i stället städar runt hindret. Extra tuffa områden som mattor med husdjurshår, golvlister och hörn är inte heller något problem tack vare en kraftig sugfunktion och kompletterande borstar.

Hitta din robotdammsugare från iRobot här!

Ännu smartare med tid

Varje hem är helt unikt och städbehovet för ditt hem behöver inte vara likt din grannes. Kanske har du småbarn som stökar till det lite extra i samband med frukost? Eller så har du ett rum som bör undvikas helt? Ju mer du använder iRobot Roomba J7 desto smartare blir den. Roboten minns rum och specifika möbler/objekt för att städa, där det behövs som mest.

Förutser din smuts

Dammsugaren är kopplad till systemet iRobot Genius vilket möjliggör full kontroll, även när du inte är hemma. Med hjälp av en telefons platstjänster kan gränser upprättas runt hemmet, så att din robot automatiskt startar och stoppas när din telefon lämnar eller återvänder till gränsen. Roboten kan till och med förutse din smuts och städa oftare exempelvis när pollentalen i ditt område är extra höga.

Glöm dammsugningen i månader

Om du vill öka bekvämligheten kan du köpa plusversionen av Roomba J7. Den kommer med en extern dammbehållare som kan förvara smutsen i 60 dagar. Nyligen utseddes Roomba J7+ till Årets produkt 2021/2022 av norska ElektronikkBransjen. Båda versioner av Roomba J7 har dessutom fått en tillförlitlig TUV-certifiering som säkerställer att din data hanteras säkert.

Hitta din robotdammsugare från iRobot här!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 22 nov 2021