Annons - Electrolux

Slipp rinnig näsa under semestern

Sol, bad, bärplockning, bullbak. Oavsett vad du drömmer om att göra på din ledighet är du värd att må bra under sin semester. Även om det bara är några dagar eller flera veckor – när semestern äntligen är här vill man vara på topp.

Efter en mörk höst och vinter kommer så äntligen våren. Kalendern fylls åter av röda, med flera tillfällen att vara ledig och koppla av. Påsk, Kristi himmelsfärd, Sveriges nationaldag och så festliga midsommar som inleder många svenskars sommarledighet i juni.

När det äntligen är dags för lite ledighet vill såklart ingen bli sjuk – eller ens känna sig hängig. För även om allergi inte är ett sjukdomstillstånd kan det absolut upplevas så. Nästäppa, huvudvärk och hosta är bara några symtom som kan få vem som helst att bli nedstämd och irriterad. För att inte tala om hur trött man kan känna sig.

Gör livet enklare

För att minska besvären på semestern är en portabel luftrenare en bra investering. Förutom medicin vittnar många allergiker om att en luftrenare är ett måste för att klara av säsongen. En luftrenare tar hand om luftburna partiklar som pollen och djurmjäll och gör livet enklare för den som är allergisk. Samtidigt som hemmets luftkvalitet förbättras rent allmänt hjälper en luftrenare många att stå ut under pollensäsongen.

Unna dig ren luft i ditt hem – upptäck hela utbudet av luftrenare från Electrolux

Med Electrolux luftrenare Well A7 får du en produkt som är godkänd av Astma- och Allergiförbundet. Tack vare det kan du vara trygg med att tester redan är utförda och att du skyddas mot bland annat pollen, djurmjäll och damm. Luftrenaren har ett avancerat femstegluftreningssystem som fångar upp till 99,93 procent av partiklarna. Dessutom är den nästan ljudlös vilket är fördelaktigt om den ska stå i sovrummet.

Lätt att bära med sig

Den både eleganta och effektiva luftrenaren kan placeras stående på golvet eller hängas på väggen för att spara golvutrymme. Och det bästa är att den inte är beroende av en enda placering, den kan stå precis var du vill. Ska du spendera ledigheten utanför hemmet är Well A7 den perfekta luftrenaren att köpa då den är portabel och är lätt att bära med sig. Den har ett rejält men slimmat handtag och väger bara 6,2 kilo vilket betyder att den kan följa med i husvagnen, husbilen och till sommarstugan.

Köper du en luftrenare från Electrolux nu får du ett filter på köpet

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 31 mar 2022