Annons – Ozoneair

Så får du bort dålig lukt och mögel

Traditionella reningsmetoder är inte helt effektiva eftersom rengöringsmedel inte når under golvet, inuti väggar och i tyger - där lukten gömmer sig. Med den svenska succéprodukten Ozoneair blir du av med odören – en gång för alla.

Ozoneair använder en unik teknik som tränger in i springor och vrår där den angriper de luktframkallande partiklarna vid sin källa.

– Det är 3000 gånger mer effektivt än klor för att ta bort dålig lukt, mögel och bakterier, förklarar Johan Lundberg, företagets grundare.

Produkten beräknar den optimala rengöringstiden. Du anger bara storleken på yta och ansluter Ozoneair till ett eluttag.

 

Har du drabbats av mögel eller unken lukt? Läs mer om Ozoneair här

 

Efter bara några timmar luktar luften fräsch igen. Även de mest skarpa dofterna, som unken lukt, rök och mögellukt försvinner. Ozoneair tar bort lukten permanent så länge den inte återintroduceras i utrymmet, eller om det till exempel fortfarande finns en fuktkälla.

En som har testat Ozoneair är Mikael Swedberg. Han har använt den på sitt lantställe, där han kände en stickande lukt. Men också i hans villas garage och förråd, där det luktade unket. Ozoneair gjorde att han blev av med både lukter och mögelsporer. Det doftade fräscht efter bara några timmar.

– En suverän innovation, säger han.

 

Behöver du få bort dålig lukt hemma? Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

Fakta: Det här är Ozoneair

  • En unik produkt som omvandlar luftens syre till ozon, så kallat aktivt syre, som luktsanerar snabbt och effektivt.
  • Dåliga lukter neutraliseras liksom mögelsporer, bakterier, allergener och andra skadliga mikroorganismer i det utrymmet som behandlats.
  • Det är en beprövad teknik med 500 000 genomförda behandlingar.

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 3 jun 2021