Annons - Clas Ohlson

Så hittar du den perfekta julklappen

Med Clas Ohlsons nya intelligenta tjänst Klapptipsaren blir det så mycket enklare att hitta en mer personlig julklapp.

När du besöker Klapptipsaren på Clas Ohlsons webbplats fyller du bara i personens intressen och får därefter ett antal förslag på julklappar. Du bestämmer givetvis själv hur mycket pengar du vill spendera.

I samband med att årets största shoppingperiod närmar sig uppgraderar Clas Ohlson sitt leveransalternativ Hämta i butik. Det innebär att du kan hämta dina varor du beställt online redan efter 30 minuter i butik. Du slipper gå omkring i butiken och leta och kan i lugn och fundera igenom dina köp där hemma.

"Tjänsten medför att du inte behöver oroa dig för leveransförseningar."

– I tider av social distansering handlar det om att våga tänka annorlunda och hitta nya sätt att erbjuda kunden trygghet och flexibilitet, säger Johannes Åverling, driftschef på Clas Ohlson.

Tjänsten medför att du inte behöver oroa dig för leveransförseningar. Dessutom har du öppet köp i 365 dagar vilket gör att du har gott om tid att känna efter om julklappen passar eller inte.

 

Ge dina nära och kära saker de vill ha och behöver – undersök Clas Ohlsons breda sortiment

 

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 11 nov 2020