Annons

Annons – Clas Ohlson

Häng upp ljusslingorna så här – så slipper du borra

Att dekorera med ljusslingor är ett enkelt sätt att göra hemmet fint och mysigt.

De passar året runt, men extra uppskattat är det nog ändå under hösten och vintern.

På Clas Ohlson finns många olika varianter, för alla smaker. Du kan även ta med dina gamla, trasiga slingor när du handlar nya och lämna in dem i butiken.

De flesta rummen i hemmet kan piffas till med hjälp av ljusslingor. Det är ett enkelt sätt att dekorera, och med hjälp av kabelbehållare behöver du inte ens spika eller borra i väggen. Dessa transparenta dekorationsklämmor passar perfekt för att sätta upp ljusslingor både inomhus och utomhus. De sitter stabilt på de flesta släta ytor, exempelvis väggar, målat trä och glas. Krokarna kan enkelt tas bort och återanvändas, och lämnar inga spår på väggarna. Varken lim, spik, skruv eller andra verktyg behövs.

Slipp borra hål och snubbla på sladdar – här är lösningarna

Kallt eller varmt ljus?
När det kommer till att välja färgtemperatur på ljusslingorna beror det på vilken stämning man vill ha. Exempelvis kan kallvitt ljus skapa en krispig känsla under vintermånaderna, och passar bättre utomhus. Är man ute efter att skapa en mysig, avslappnad atmosfär är i stället varmt ljus att föredra. Färgade ljusslingor fungerar bra för både festpynt och som en trevlig färgklick i vardagen. Clas Ohlson har ett stort utbud av ljusslingor, för alla preferenser och tillfällen.

Kolla in alla ljusslingor här!

Så slipper du trassel
Hur förvarar man ljusslingor bäst när de inte används då? De har ju en tendens att trassla ihop sig och bli nästintill omöjliga att reda ut. Men det går som tur är att åtgärda. På Clas Ohlson finns en smart förvaringsväska avsedd för just ljusslingor. Väskan är genomskinlig vilket ger dig en bra överblick. Inuti finns tre separata fack och hållare som gör det lättare att hålla ordning och reda. Slingorna lindas upp på hållarna, som är utrustade med handtag för att på så sätt göra det enkelt att ta fram slingorna när du blir sugen på att sätta upp dem igen. Ett annat tips är att vira upp ljusslingan på en galge!

Förvara slingorna utan trassel

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 14 okt 2021