Annons

Annons – Albert

Nya tjänsterna hjälper ditt barn höja betygen

Ungefär en månad har gått på det nya läsåret. För många barn har detta inneburit nya klasskompisar och lärare men även nya utmaningar i skolämnena.

För de elever som behöver extra stöd eller som vill få hjälp att höja sina betyg, lanserar nu mattetjänsten Albert tre nya ämnen för eleverna att grotta ner sig i.

Ända sedan Albert lanserade sin mattetjänst har appen varit ett populärt val bland familjer som önskar mer positiv skärmtid. Med hjälp av interaktiva spel och övningar guidas eleven genom problemlösning och utvecklar sitt logiska tänkande. I dag har över 200 000 elever tagit hjälp av Albert för att nå sina skolmål, och tack vare de nya ämnena hoppas Albert kunna hjälpa ännu fler.

Testa Albert – gratis året ut!

Programmera mera

Det råder inget tvivel om att digitaliseringen är här och att framtidens språk ligger i kodning. Med Albert Code får eleverna en tidig introduktion till programmering. Där får de genom pussel och spel, som handlar om att rädda sina kompisar ur knipa, lägger grunden för mer avancerat dator-språk.

Utforska världen – hemifrån

Vad heter världens längsta flod? I vilket land ligger världens högsta berg? Med Albert Geo får eleverna möjligheten att resa jorden runt och upptäcka världen och alla dess underverk genom sin mobil eller surfplatta. Det pedagogiska innehållet hjälper eleverna lära sig och memorera allt från världsdelar till sjöar.

Testa Albert – gratis året ut!

Språkutveckling för de yngre

Att lära sig läsa och skriva är två av de viktigaste målen under skolgången. Det kan dock kännas knepigt ibland. Albert ABC är utvecklat för att lära eleverna ordsammansättning, ordavkodning och ljudanalys, allt genom enkla övningar och spel.

Tillgängligt för alla

Att kunna få hjälp och stöd i skolan ska vara en självklarhet för alla barn. Därför erbjuder nu Albert alla nya användare att prova gratis till och med läsårets slut. I erbjudandet ingår både Albert matematik och de tre nya Albert Code, Albert Geo och Albert ABC.

Alberts produkter riktar sig till barn från 3 år och upp till 16 års ålder.

Testa Albert – gratis året ut!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 6 okt 2021